heeft u
een vraag?

faq

 • Veelgestelde vragen

  • Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

   U kan inchecken vanaf 15:00. Wilt u vroeger inchecken? Een early check-in is mogelijk vanaf 12:30 en op basis van beschikbaarheid. In dit geval betaalt u een supplement van €35.

  • Tot hoe laat kan ik uitchecken?

   U kan uitchecken tot en met 11:00. Op zondag kan u uitchecken tot en met 12:00. Wenst u een late check-out? Een late check-out is mogelijk tot 14:00, in dit geval betaalt u een supplement van €35. Tot 18:00 (afhankelijk van de beschikbaarheid) kan ook, in dit geval betaalt u een supplement van 50% van de kamerprijs.

  • Wat houdt de wellness in?

   De wellness is voorzien van infaroodzetels, hammam, sauna en een belevingsdouche. Het gebruik van de wellness is inbegrepen in de kamerprijs. Onze wellness is volledig geprivatiseerd en daarom steeds op reservering. De wellness kan geboekt worden voor 1 uur. U kan een tijdsslot boeken via de receptie. De wellness is dagelijks geopend van 8:00 tot en met 22:00.

  • Kan ik gebruik maken van een fitness?

   Het gebruik van de fitness is in de kamerprijs inbegrepen. De beschikbaarheid is afhankelijk van de boekingen van de wellness. U kan een reservatie maken via de receptie. De fitness is dagelijks geopend van 8:00 tot en met 22:00.

  • Hoe kan ik mijn ontbijt reserveren?

   U kan via onze website, of tot bij het inchecken beslissen of u al dan niet wenst te ontbijten. De receptie vraagt dit steeds na bij het inchecken. Een ontbijt voor volwassenen (vanaf 12 jaar) kost €30 per persoon per dag. Het ontbijt wordt dagelijks van 7:00 tot 10:30 geserveerd in Bistro Richard. Een ontbijt voor kinderen (van 6 - 12 jaar) kost €15 per persoon, een ontbijt voor kleuters (van 3 - 6 jaar) kost €7.50 per persoon. Extern ontbijten kan enkel op reservering en volgens beschikbaarheid. Indien u extern wenst te ontbijten kan u reserveren via 011 58 68 18.

  • Waar kan ik parkeren met mijn (elektrisch) voertuig?

   Ons hotel beschikt over 2 parkings, beide zijn gratis. De eerste parking bevindt zich net voor het domein. De tweede parking bevindt zich binnen het domein. De parking binnen het domein is voorzien van fietsenrekken, oplaadpalen voor elektrische fietsen en elektrische wagens en wordt 's nachts afgesloten. Beide parkings zijn voorzien van camerabewaking. Het Kasteel van Ordingen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele beschadigingen, verlies of diefstal. De mindervalidenparking is voorzien aan de achterzijde van het kasteel.

  • Welke eetgelegenheden zijn er bij Kasteel van Ordingen?

   Op het domein van Kasteel van Ordingen bevindt zich het gastronomische restaurant Aurum en Bistro Richard. Indien u wenst te lunchen of dineren in ons gastronomisch restaurant Aurum, kan u online reserveren of telefonisch via +32 (0) 11 58 68 18. Wij raden u aan tijdig te reserveren, zodoende u zeker bent van een plaats. Restaurant Aurum heeft zijn sluitingstijden op zaterdagmiddag, zondagavond, maandag en dinsdag. Indien u wenst te lunchen of dineren in Bistro Richard, kan u online reserveren of telefonisch via +32 (0)11 58 68 18. Bistro Richard is iedere dag geopend van 12:00 tot 22:00. De keuken is doorlopend geopend van 12:00 tot 21:30.

  • Is er een hotelbar aanwezig?

   Ja, onze hotelbar vormt de ideale plek om te genieten van een glaasje champagne, unieke cocktails, een fantastische selectie aan spirits of lokale bieren. De bar is geopend van zondag tot en met woensdag van 15:00 tot 23:00 (laatste bestelling om 22:30) en van donderdag tot en met zaterdag van 15:00 tot 00:00 (laatste bestelling om 23:30). De laatste bestelling wordt samen met de rekening gebracht, zodat het team 's ochtends terug fris kan beginnen aan de werkdag.

  • Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

   Individuele gasten (tot 10 personen) kunnen tot 48 uur op voorhand kosteloos annuleren. Bij elke groepsreservering vanaf 6 kamers en/of meeting en event reservaties vanaf 10 personen gelden andere annuleringsvoorwaarden. Deze kan u terugvinden in uw op maat gemaakte offerte.

  • Zijn er extra kosten indien er meerdere personen in mijn kamer willen verblijven?

   Indien er een extra gast in uw kamer wenst te verblijven, kan er een extra bed geplaatst worden. Een extra bed kost €45, een babybed plaatsen kost €25. Extra bedden kunnen enkel geplaatst worden in de volgende kamertypes: Junior suite, Suite of Executive suite. 2 extra bedden kunnen enkel geplaatst worden in een Executive suite.

  • Kan ik roomservice krijgen op mijn kamer?

   U kan 24/24 roomservice bestellen via de receptie. Indien u roomservice wenst, wordt er een supplement van €10 per roomservice aangerekend.

  • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

   Wij accepteren betalingen met Mastercard, Visa, Bancontact, Maestro, American Express of in contanten.

  • Kan ik een fiets huren?

   In Sint-Truiden en omgeving zijn tal van fietsroutes aanwezig die deel uitmaken van het Limburgse Fietsparadijs (2000 km hoofdzakelijk autovrije fietspaden). Voor het huren van een E-bike kan u terecht bij de receptie. De huurprijs van een E-bike bedraagt €40 per dag.

  • Zijn huisdieren toegelaten?

   Helaas zijn huisdieren niet toegelaten in Kasteel van Ordingen.

  • Is het Kasteel van Ordingen rookvrij?

   Het Kasteel van Ordingen is volledig rookvrij. Indien wij vaststellen dat er gerookt wordt binnen het kasteel of op de hotelkamers, bedraagt de schadevergoeding €250 per overtreding.

heeft u
een andere vraag?

Contacteer de receptie van het hotel via telefoon op het nummer +32 (0)11 58 68 18 of mail naar receptie@kasteelvanordingen.be